Onze Projecten

Kerstdiner Welzijnsschakel Steksken

Welzijnsschakel Steksken Geraardsbergen organiseert jaarlijks een Kerstdiner om mensen die een moeilijke periode doorstaan een hart onder de riem te steken.

Naar jaarlijkse gewoonte steunt 51 Geraardsbergen het Kerstdiner van Welzijnsschakel Steksken. Deze organisatie steunt hiermee de mensen die, door omstandigheden, door een moeilijke periode gaan. Hiermee zorgen ze voor een lekkere maaltijd en sociaal contact. 

Chiro Geraardsbergen

Nieuwe gebouwen voor de Chiro Geraardsbergen.

51 steunt steeds lokale projecten met voorkeur voor de jeugd en de ontwikkeling van onze jeugd. Toen we de vraag kregen om de Chiro te steunen bij de renovatie van hun gebouwen hebben we dan ook niet lang getwijfeld! 

 

Steun Alzheimer Liga

Tijdens onze viering van ons 40 jarige bestaan hebben we de Alzheimer Liga gesteund met maar liefst het symbolische bedrag van 5.151€!

Op de viering van onze 800ste vergadering kwam Prof. Dr. Ch Van Audenhove een toelichting brengen over de Alzheimer Liga Vlaanderen. Gezien de actualiteit van deze problematiek hebben we besloten deze liga te steunen met maar liefst 5.151€!

Schuiven naar boven